Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, selim şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilim verecektir.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 küme yekta kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemlice taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mualla sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı muhtevalerine yerleştirilmesi ile bu kapılar meslek kurtarmaktadır.

Hassaten geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım maslahatlemleri esnasında kullanıcılara sağlam suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında ömre bedel bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Merdivenin kapısının hariçya doğru açılması gerekir. Kaldırıma akıllıca açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını sağlamlar.

Her vakit sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir eşya, mobilya yahut ayrıksı bir engel bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı teselsül otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı olur.

Demetevler mahallesinde bulunan işletmeme İtfaaiye müfredatına Yangın Merdiveni Kapısı müsait şekilde yangın cıkış kapısı bünyelması gerekmektedir.

Sertifikasız yangın kapıları da uygun maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları derunin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir alternatif sunar.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page